ID: 1615
Mango's aan boord (Ann Vanderhoof)
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Mango's aan boord (Ann Vanderhoof)
Een culinaire zeiltocht door het Caribisch gebied
Culinair journaliste Ann Vanderhoof en haar man besluiten hun droom achterna te zeilen: ze nemen ontslag, verhuren hun huis, nemen hun intrek in een dertien meter lange zeilboot en gaat twee jaar op reis.
In Mango's aan boord beschrijft Ann Vanderhoof haar belevenissen, die ze afwisselt met onweerstaanbare recepten: van heerlijke slakken op de Bahama's tot de met kerrie bereide kreeft in Grenada; van pittige lokale gemberkoek tot West-Indische rum punch.
Mango's aan boord is een spannend verslag van het in aanraking komen met nieuwe culturen en exotische keukens, maar vooral van het ontdekken van wat echt belangrijk is in het leven.
Eerste boek van de in Canada woonachtige culinair journaliste over haar twee jaar durende zeilreis van Toronto naar het zuidelijkst gelegen Caribisch eiland Trinidad, en weer terug. Ze geeft aan hoe zij en haar echtgenoot tot de beslissing om deze reis te ondernemen gekomen zijn en beschrijft vervolgens de trip. Hierbij komen grappige gebeurtenissen aan bod, maar tevens ontmoetingen met opvallende lokale bewoners, enkele wetenswaardigheden over de aangedane eilanden en vooral ook de lokale cuisine, die ze uitvoerig bespreekt. Daarnaast vormen verschillende weersomstandigheden en zeilbegrippen een bestanddeel.
Paperback, 359 pag., register
Uitg. Sirene/Muntinga, 2004
ISBN 9789058312457/9058312453
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
Een culinaire zeiltocht door het Caribisch gebied
Culinair journaliste Ann Vanderhoof en haar man besluiten hun droom achterna te zeilen: ze nemen ontslag, verhuren hun huis, nemen hun intrek in een dertien meter lange zeilboot en gaat twee jaar op reis.
In Mango's aan boord beschrijft Ann Vanderhoof haar belevenissen, die ze afwisselt met onweerstaanbare recepten: van heerlijke slakken op de Bahama's tot de met kerrie bereide kreeft in Grenada; van pittige lokale gemberkoek tot West-Indische rum punch.
Mango's aan boord is een spannend verslag van het in aanraking komen met nieuwe culturen en exotische keukens, maar vooral van het ontdekken van wat echt belangrijk is in het leven.
Eerste boek van de in Canada woonachtige culinair journaliste over haar twee jaar durende zeilreis van Toronto naar het zuidelijkst gelegen Caribisch eiland Trinidad, en weer terug. Ze geeft aan hoe zij en haar echtgenoot tot de beslissing om deze reis te ondernemen gekomen zijn en beschrijft vervolgens de trip. Hierbij komen grappige gebeurtenissen aan bod, maar tevens ontmoetingen met opvallende lokale bewoners, enkele wetenswaardigheden over de aangedane eilanden en vooral ook de lokale cuisine, die ze uitvoerig bespreekt. Daarnaast vormen verschillende weersomstandigheden en zeilbegrippen een bestanddeel.
Paperback, 359 pag., register
Uitg. Sirene/Muntinga, 2004
ISBN 9789058312457/9058312453
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd