ID: 5288
Restaurant Supervisor (pre opening) - BUNK Hotels
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
BUNK WITH US
BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé-stapelbedden. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplekken voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen die wij organiseren in ons duurzame restaurant en andere gezamenlijke ruimtes.
Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden door een plek te creëren voor gezamenlijke verwondering. Waar ware kunst, eerlijke voeding en oprechte vriendelijkheid de boventoon voeren. Waar zelfs de grootste baas nog in verbazing zou vallen. En waar we comfort en design delen met iedereen, ook de minderbedeelden.
Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt door ons team. Zonder ons team zou BUNK enkel een supermooie plek zijn, zonder geest. De meesten van ons wonen in de stad. En we houden ervan om de geheime feestjes en onbekende plekjes van onze stad met de gasten te delen. Werkervaring in de hotelsector is bij ons geen harde eis. Wat we wel gemeenschappelijk hebben, is dat we er echt van genieten om anderen te helpen.
BUNK biedt je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om jouw persoonlijkheid te laten spreken en je talenten te laten shinen. Want wij zoeken authentieke mensen met een verhaal, geen jaknikkers met acteertalent.
Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je nu stiekem toch ja gaan knikken? Kijk dan snel even bij onze vacature of je ergens op wil reageren.
Functiebeschrijving
Wat zou de Restaurant Manager moeten zonder zijn sidekick? Als een regelrechte ster in service en management ben jij onmisbaar. Jij bent in staat om het restaurant zo te runnen dat zelfs de meest veeleisende gasten met een doggybag vol lof weglopen.
Als er zoiets bestaat als een alziend oog, dan heb jij er twee. Jij ziet de ontbrekende lepel op tafel 69, wachttijden voordat ze ontstaan, of inkomsten voldoen aan de dagelijkse verwachtingen en van die dingen die niemand anders kan voorzien. Ondertussen coach je het team tot onverwacht grote prestaties.
Jij blijft aan het werk totdat alles is gedaan. Maar je realiseert je ook dat je alles alleen op tijd gedaan kan krijgen als iedereen samenwerkt. Dus weet je het team elke dag weer te motiveren om net dat stapje harder te lopen, ook als de zaak even niet zo loopt als verwacht.
Functie-eisen
Je bent klaar voor je volgende avontuur, na 3-5 jaar (management)ervaring in een restaurantJe hebt BHV en het Sociale Hygiene Certificaat met vlag en wimpel gehaaldJe kent alle alcohol reglementen en zult deze altijd nalevenJe health- en safety standaarden zijn hoger dan beschreven in onze verzekering
BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé-stapelbedden. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplekken voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen die wij organiseren in ons duurzame restaurant en andere gezamenlijke ruimtes.
Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden door een plek te creëren voor gezamenlijke verwondering. Waar ware kunst, eerlijke voeding en oprechte vriendelijkheid de boventoon voeren. Waar zelfs de grootste baas nog in verbazing zou vallen. En waar we comfort en design delen met iedereen, ook de minderbedeelden.
Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt door ons team. Zonder ons team zou BUNK enkel een supermooie plek zijn, zonder geest. De meesten van ons wonen in de stad. En we houden ervan om de geheime feestjes en onbekende plekjes van onze stad met de gasten te delen. Werkervaring in de hotelsector is bij ons geen harde eis. Wat we wel gemeenschappelijk hebben, is dat we er echt van genieten om anderen te helpen.
BUNK biedt je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om jouw persoonlijkheid te laten spreken en je talenten te laten shinen. Want wij zoeken authentieke mensen met een verhaal, geen jaknikkers met acteertalent.
Klinkt dit je als muziek in de oren en ben je nu stiekem toch ja gaan knikken? Kijk dan snel even bij onze vacature of je ergens op wil reageren.
Functiebeschrijving
Wat zou de Restaurant Manager moeten zonder zijn sidekick? Als een regelrechte ster in service en management ben jij onmisbaar. Jij bent in staat om het restaurant zo te runnen dat zelfs de meest veeleisende gasten met een doggybag vol lof weglopen.
Als er zoiets bestaat als een alziend oog, dan heb jij er twee. Jij ziet de ontbrekende lepel op tafel 69, wachttijden voordat ze ontstaan, of inkomsten voldoen aan de dagelijkse verwachtingen en van die dingen die niemand anders kan voorzien. Ondertussen coach je het team tot onverwacht grote prestaties.
Jij blijft aan het werk totdat alles is gedaan. Maar je realiseert je ook dat je alles alleen op tijd gedaan kan krijgen als iedereen samenwerkt. Dus weet je het team elke dag weer te motiveren om net dat stapje harder te lopen, ook als de zaak even niet zo loopt als verwacht.
Functie-eisen
Je bent klaar voor je volgende avontuur, na 3-5 jaar (management)ervaring in een restaurantJe hebt BHV en het Sociale Hygiene Certificaat met vlag en wimpel gehaaldJe kent alle alcohol reglementen en zult deze altijd nalevenJe health- en safety standaarden zijn hoger dan beschreven in onze verzekering