ID: 9248
Sous-Chef theaterrestaurant
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bedrijfsomschrijving
Dit theater in Amsterdam staat al 130 jaar op de kaart als plek voor vermaak. Verschillende genres zijn er aanwezig: van muziek en cabaret tot aan toneel en musical. Elk jaar trekt het theater circa 400.000 bezoekers van zowel nationale als internationale komaf. Het publiek kan zich voor, tijdens of na voorstellingen settelen in de restaurants van het theater. Gastvrijheid is zeer belangrijk voor deze culturele plek: iedere bezoeker verdient een memorabel avondje uit. Het team bestaat daarom uit medewerkers die servicegericht werken, net een stapje extra maken, maar ook sfeer creëren door samen te lachen en een complimentje hier en daar geven.
Functieomschrijving
Heb je ervaring in de keuken als Sous-Chef en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever, een mooi theater gevestigd in hartje Amsterdam, zoeken wij voor de restaurants een starter Sous-Chef. Het theater huisvest een eigen restaurant waar bezoekers worden bediend die een voorstelling bezoeken. Jij bent, samen met de Chef-kok en de andere Sous-chef verantwoordelijk het bedenken en creëren van heerlijke gerechten voorhet restaurant. Na het dagelijkse ochtendoverleg start het team in de keuken met de mice en place waarna rond half zes het restaurant open gaat. De voorstelling start doorgaans 20 uur, waardoor er in korte tijd veel gerechten bereidt moeten worden. Bij voorstellingen met een pauze, zet het keukenteam de fooditems voor de pauzearrangementen klaar, waarna de keuken schoongemaakt en opgeruimd wordt volgens HACCP richtlijnen. De werktijden zijn gunstig, want meestal is de dienst rond 20.30-21.00 uur afgelopen.Taken die jij op een dag uitvoert:
Wij bieden jou:
Functie-eisen
Is dit wat jij zoekt? Dan zien wij jou graag snel op ons kantoor! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Dit theater in Amsterdam staat al 130 jaar op de kaart als plek voor vermaak. Verschillende genres zijn er aanwezig: van muziek en cabaret tot aan toneel en musical. Elk jaar trekt het theater circa 400.000 bezoekers van zowel nationale als internationale komaf. Het publiek kan zich voor, tijdens of na voorstellingen settelen in de restaurants van het theater. Gastvrijheid is zeer belangrijk voor deze culturele plek: iedere bezoeker verdient een memorabel avondje uit. Het team bestaat daarom uit medewerkers die servicegericht werken, net een stapje extra maken, maar ook sfeer creëren door samen te lachen en een complimentje hier en daar geven.
Functieomschrijving
Heb je ervaring in de keuken als Sous-Chef en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever, een mooi theater gevestigd in hartje Amsterdam, zoeken wij voor de restaurants een starter Sous-Chef. Het theater huisvest een eigen restaurant waar bezoekers worden bediend die een voorstelling bezoeken. Jij bent, samen met de Chef-kok en de andere Sous-chef verantwoordelijk het bedenken en creëren van heerlijke gerechten voorhet restaurant. Na het dagelijkse ochtendoverleg start het team in de keuken met de mice en place waarna rond half zes het restaurant open gaat. De voorstelling start doorgaans 20 uur, waardoor er in korte tijd veel gerechten bereidt moeten worden. Bij voorstellingen met een pauze, zet het keukenteam de fooditems voor de pauzearrangementen klaar, waarna de keuken schoongemaakt en opgeruimd wordt volgens HACCP richtlijnen. De werktijden zijn gunstig, want meestal is de dienst rond 20.30-21.00 uur afgelopen.Taken die jij op een dag uitvoert:
- Meedenken van gerechten;
- Bestellingen doorvoeren;
- Begeleiden van leerlingen en zelfstandig werkende koks;
- De producten inventariseren;
- Tot slot: zorgen voor een gezellige werksfeer en een fijn verloop van de avond!
Wij bieden jou:
- Naast een leuke werkplek in Amsterdam, een marktconform salaris gebaseerd op de horeca CAO.
- Veel ruimte voor ontwikkeling en creatieve en culinaire inbreng;
- Geen werktijden meer tot laat in de avond!
Functie-eisen
- *Wie ben jij?
- Een natuurlijke leider en vindt het leuk om je kennis te delen;
- Iemand de het leuk vindt om onze restaurantbezoekers te verrassen met mooie en lekkere gerechten;
- In het bezit van relevante diplomas en werkervaring (minimaal 3 jaar);
- Een kok die graag met verse producten werkt, in een leuk en gemotiveerd team, op een plek;
- Dat je energiek, representatief en gastvrij bent;
- Fulltime beschikbaar (37.5 uur)
- Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving bent.
Is dit wat jij zoekt? Dan zien wij jou graag snel op ons kantoor! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.